Recruitment

Recruitment voor Professionals en Organisaties

Als Recruiters en Sourcers kijken wij terug op jarenlange praktische ervaring in verschillende leidinggevende commerciële functies. SelectiefWerkt verbindt professionals met inspirerende ondernemingen in de commerciële sector. Wij bemiddelen in alle midden- en hoger kader functies in de Commerciële Sector. Wij weten dat ‘de mens’ het verschil maakt. Onze expertise helpt echt om uw vraag om te zetten in een perfecte match. Wij willen ondernemingen versterken door voorspellende zekerheid van een duurzame match.

Onze kernwaarden zijn: Inzicht – Inzet – Integriteit

Professionals

 Jij bent elke dag bezig om het beste uit jezelf te halen. Jij wilt vooruit en weet wat je met je werk en leven wilt. Je stelt jezelf doelen. Jij bent bevlogen en je laat je leiden door passie. Je verwondert je en je vraagt je af waarom de dingen gaan zoals ze gaan.

Jij hebt al de nodige ervaring of je bent een startende Young Professional. Je bent ambitieus en dynamisch. Je streeft naar verrijking en inspiratie in je werk en leven. Je wilt vooruit en kiest bewust. De volgende stap in je carrière overweeg je zorgvuldig. Niemand verandert zomaar, zonder reden van baan. Je kijkt vooruit: je weet wat je met je werk en leven wilt. Blijf daarom vooruitkijken zodat je de juiste keuze voor je carrière maakt. Wij kijken graag met jou mee.

Vertel ons waar je naar toe wilt en we ga direct aan de slag

Opdrachtgever

Als opdrachtgever wil je de beste kandidaat voor de te vervullen functie. Bij SelectiefWerkt hebben we nagenoeg alle professionals in kaart. We hebben zicht op wie toe is aan een volgende stap.  Door onze proactieve aanpak en databasesegmentatie kunnen we snel schakelen.

In onzekere tijden  hebt u behoefte aan zekerheid. Zekerheid dat de nieuwe medewerker de functie langdurig succesvol zal invullen en niet al binnen 6 maanden is vertrokken. Deze zekerheid begint voor de poort. Het doel is: verbetering van kwaliteit van instroom en daarmee doorstroom. Ons Search & Select Model geeft u deze Zekerheid.

Dit proactief model gaat veel verder dan de gangbare sollicitatie procedure waar met name de Cv leidend is. Een Cv is een ‘zelf gecreëerde ik’ en zegt lang niet alles, of misschien wel helemaal niets, over een kandidaat. Naast de gangbare procedure zetten we een unieke marketing campagne op. Vervolgens voegen we een (ontwikkeld door Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit Leiden) onderzoek toe. Dit onderzoek is gericht op het voorkeurswerkgedrag van kandidaten, zodat (on)succesvol gedrag inzichtelijk wordt. Door ons Search & Select Model krijgt u de zekerheid van een langdurige succesvolle arbeidsrelatie.

Wij vinden de beste man of vrouw voor de te vervullen functie.