Uitzenden

Uitzenden

SelectiefWerkt is een Werving & Selectie Bureau die haar expertise binnen werving & selectie ook voor tijdelijke banen, tot en met mbo niveau, inzet. SelectiefWerkt streeft ernaar dat vanuit een tijdelijke baan een langdurige arbeidsrelatie ontstaat. Niet even snel gaten vullen maar het realiseren van een duurzame match. Tenslotte gaat het bij tijdelijke contracten ook om mensen. Het gaat ons om de mensen achter de Cv. Mensen bepalen het succes van een onderneming. Onze specialiteit ligt bij vakmensen in de volgende sectoren: Transport,  Bouwsector, Logistiek, GWW en Zakelijke dienstverlening. Maar ook voor overige vacatures kunt u natuurlijk bij ons terecht.

SelectiefWerkt is er voor Werkgevers

 Zoekt u, als gevolg van wisselvalligheid van werk, een kandidaat voor een bepaalde periode? Of vindt u het vervelend om goede mensen te vinden? Bent u op zoek naar mensen met de juiste vaardigheden, kennis en de juiste mentaliteit? Wij ontzorgen u graag en daarom zien wij ons zelf graag als verlengstuk van uw uitdagingen op het gebied van de aanname van personeel.

Hebt u behoefte aan vakkundig personeel? Neem dan direct contact met ons op.

SelectiefWerkt is er voor Mensen

 Mensen met een tijdelijke contract zijn essentieel voor elke organisatie. Wij zien een tijdelijk contract als een opstap voor een langdurige arbeidsrelatie. Wij willen dat ‘onze mensen’ zich gewaardeerd voelen voor de bijdrage die ze leveren. In onze ogen is er geen verschil tussen iemand met een contract voor bepaalde duur of onbepaalde duur. Respect, waardering, ontplooiing en plezier zijn de ingrediënten voor een langdurige arbeidsrelatie. Wij noemen dat ‘Werkgeluk. Als jij op zoek bent naar werkgeluk dan willen we jou graag ontmoeten en gaan we samen kijken waar jouw toekomst ligt.

Wil je meer weten over jouw kansen en jouw toekomst? Schrijf je dan direct in!

Waarom kiezen voor SelectiefWerkt?

 

✅ Altijd strak naleven van wet- en regelgeving

✅ Flexibiliteit en een resultaat gerichte benadering

✅ Met mensen voor mensen werken

✅ Persoonlijke betrokkenheid en een vaste aanspreekpunt

✅ Samenwerken t.b.v. van langdurige relaties

Samenwerking

Dankzij onze intensieve samenwerking met Payingit kunnen wij verzekeren dat u zaken doet met een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van uitzenden en die voldoet aan de eisen die in de uitzendbranche worden gesteld. Payingit en SelectiefWerkt hebben hun krachten gebundeld op het gebied van het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Payingit is in het bezit van de volgende certificaten: NEN certificering, VCU certificaat, SNA certificering en heeft een lidmaatschap van de NBBU.